ČUVAJTE DECU: Manijaci na Fejsbuku spopadaju devojčice, nude im 500 evra za seks!

Za novčanu nadoknadu od 500 evra devojkama se nudi intimno druženje, uz garanciju diskrecije, a za prve neposredne kontakte se koristi "Skajp". Identične poruke se šalju mnogim ženskim osobama kako bi se neka "upecala" i prihvatila nepristojnu ponudu

Društvena mreža "Fejsbuk", pored mnogih dobrih, nekima očigledno služi za način da pokušaju da namame i iskoriste devojke za intimni provod, nudeći velike novčane sume zauzvrat. Čitateljka Telegrafa.rs (ime i prezime poznato redakciji) bila je žrtva klasičnog pokušaja uznemiravanja, jer joj je ponuđeno 500 evra za provod s osobom koju ne poznaje, a koji je "nepristojnu" ponudu poslao preko privatne poruke u okviru pomenute društvene mreže.

- Prva poruka koju mi je poslao bila je neutralna. Napisao mi je da sam lepa i zgodna, i upitao da li mogu da se naprave neke poslovne kombinacije. Odgovorila sam kratko: "Hvala", i nisam htela da se upuštam u dalju konverzaciju sa njim. On, međutim, nije stao, pa mi je u narednoj poruci poslao ponuda da bi hteo da se druži sa mnom za nadoknadu od 500 evra - objašnjava naša čitateljka.

Pošiljalac je tom prilikom i objasnio način na koji bi mogli da stupe u kontakt. Ujedno je objasnio i da mu je važno da ne širi ovu poruku.

Odgovore nismo dobili, ali se nadamo da će prestupnici poput ovog biti pronađeni i procesuirani.

(Telegraf.rs)