DUNJIĆ: Opet bih branio Čedu Jovanovića!

Velibor Dunjić, jedan od vođa Zvezdinih navijača kome se sudi zbog sumnje da je u jednom restoranu u Segedinu napao lidera LDP, u završnoj reči rekao je da nije kriv i da je zapravo branio Jovanovića

Pred Višim sudom u Beogradu danas je u završnoj reči Velibor Dunjić, jedan od vođa Zvezdinih navijača kome se sudi zbog sumnje da je 17. aprila u jednom restoranu u Segedinu napao Čedomira Jovanovića, rekao da nije kriv i da je on branio Jovanovića.

- Nisam kriv, branio sam Čedu. Da mogu da vratim vreme, opet bih isto uradio - rekao je Dunjić pred sudijom.

Incident zbog kog je Dunjić uhapšen dogodio se uoči odigravanja vaterpolo utakmice između Crvene zvezde i mađarskog Segeda. Navijači su tada napali Jovanovića, njegovu suprugu i prijatelja.

On je tom prilikom rekao da je ispred njega "stao Dunjić i tražio da napusti restoran. Pominjao je našu braću sa Kosova. Stao mi je na nogu, uhvatio me za ruku i udario me u glavu. Tako je sve počelo", rekao je tada Jovanović.

Drugog optuženog za ovaj incident, Lea Petrovića, Jovanović je tada prepoznao kao "zapuštenog mladića, zaraslog u bradu, koji ga je prvi psovao, vređao i zatražio od njega da napusti lokal".

(Telegraf.rs)