PIKSI: U šoku sam, nemam neprijatelje!

Legendarni fudbaler Zvezde šokiran bacanjem bombe na njegovu porodičnu kuću u Nišu, ali kaže da ne može nikoga da optužuje

Nekadašnji kapiten Zvezde Dragan Stojković kaže da je šokiran vešću da je u dvorište porodične kuće Stojkovića u Nišu, u kojoj živi njegova majka, bačena bomba.

- Ne želim da optužujem nikog unapred, suludo je. Za ovo što se desilo malo je reći da sam šokiran. Sada je na policiji da dođe da istine u istrazi koju je pokrenula, jer je to u interesu svih, a naročito mene - rekao je Stojković za B92.

Legendarni fudbaler je dodao da smatra da nema neprijatelje, ali da bacanje bombe u njegovu porodičnu kuću ne može da ga ostavi ravnodušnim.

- Ostavlja ukus gorčine. Sve što mogu u ovom trenutku da kažem bilo bi suvišno, čak smatram da ja možda u ovoj priči i nisam u pitanju - rekao je Stojković.

U dvorištu porodične kuće Stojkovića eksplodirala je ručna bomba u noći između četvrtka i petka. Kamere koje su instalirane na kući nisu uspele da zabeleže napadača, jer ne pokrivaju ugao iz kojeg je bačena kašikara.

Piksi je nedavno bio na meti navijača Crvene zvezde kada su ga njih trojica izbacili iz kafića na "Marakani".

Portparolka niške policije Lidija Pavlović rekla je da je slučaj prijavljen policiji i da je pokrenuta istraga.

(V. Aničić / B92)