NEMAČKA: Uhapšen policajac ljudožder

Ljudožder je već početkom novembra izvršio ubistvo, a zatim leš raskomadao i zakopao na svom imanju. Policija istražuje da li je potencijalni ubica pojeo deo žrtve

Nemački istražni organi su uhapsili Detlefa G., policajca Pokrajinske kriminalističke službe (LKA) u Drezdenu, zbog sumnji da je svog partnera (59) ubio i raskomadao, a možda pojedine delove tela i pojeo, preneli su nemački mediji.

Viši državni tužilac Lorenc Haze je rekao da je protiv osumnjičenog podignuta optužnica, a mediji prenose da policija istražuje da je potencijalni ubica, možda, i pojeo deo žrtve.

Osumnjičeni Detlef G. je radio u Kriminalističko-tehničkom institutu LKA kao analitičar rukopisa, pre više godina se razveo od svoje žene i u međuvremenu živeo sa jednim mladićem, ali ga taj odnos, izgleda, nije činio zadovoljnim, pa je na jednoj internet stranici za kanibale upoznao svoju kasniju žrtvu - kratak je opis situacije ove priče od seksa do smrti u kojoj su, verovatno, i žrtva i počinilac imali svoje i planove i želje.

Ubijeni partner iz Hanovera je na toj stranici, naime, tražio nekoga ko će ga ubiti i našao je svog ubicu u Detlefu G., homoseksualnom policajcu koji ga je pozvao na susret u Rajhenau, gde je došlo do strašnog zločina, smatraju eksperti.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto-ilustracija)