Na ovaj spot je vredelo čekati pola veka (VIDEO)

Na spotu možete videti emisije kao što su: "Cena je dobra" i "Zvezde zalagaonice", ali i lokalne vesti, teniski meč, dečiji crtani, Bi Bi Si vesti i video na kom Dilan svira i peva "Like a rolling stone" 1996. godine

Pesma Bob Dilana, koju je Roling Stone magazin proglasio za najbolju svih vemena "Like a rolling stone" konačno je dobila spot.

Spot koji je interaktivan, omogućava gledaocu da kroz 16 kanala prati različite emisije čiji voditelji ili akteri izgovaraju tekst pesme. Režirao ga je Vanja Hejman koji kaže da je iskoristio televiziju kao medijum kako bi probudio introspekciju.

- Prebacujemo se do smrti, menjajući kanale u stvarnom životu.  Uvek ćemo nešto propustiti zato što ne možemo da gledamo sve u isto vreme - objašnjava on.

Na spotu možete gledati emisije kao što su: Cena je dobra i Zvezde zalagaonice, ali i lokalne vesti, teniski meč, dečiji crtani, Bi Bi Si vesti i video na kom Dilan svira i peva "Like a rolling stone" 1996. godine.

Dilan je trenutno na Evropskoj turneji, koja se završava krajem ovog meseca u Albert Holu u Londonu.

Ovo će biti njegov prvi nastup u ovom prostoru, posle 1966. godine kada je doživeo nesreću i odsustvovao sa scene osam godina.

(Telegraf.rs/ Izvor: Rollingstone)