Supruga Radeta Markovića: Nemam tajne dosijee, Rade je za "Lazu", a ne za zatvor!

- Ako je moj suprug rekao tako nešto, onda on nije za "Zabelu" nego za "Lazu Lazarevića". Nas dvoje smo u braku 42 godine, tako nešto nikad ne bi rekao, niti bi mene uvlačio u te stvari - poručuje Ivančica Marković

Ivančica Marković, supruga bivšeg šefa Resora državne bezbednosti Radomira, tvrdi da ne poseduje nikakve tajne dosijee kojima bi ucenjivala političare i da bi njenog supruga, ukoliko je tako nešto izjavio, trebalo odvesti u psihijatrijsku ustanovu "Dr Laza Lazarević", a ne u zatvor.

Kako je juče saopštila Komisija za istraživanje ubistva novinara, Rade Marković je pretio objavljivanjem 15 tajnih dosijea što bi, kako se navodi, imalo nesagledive posledice po njega i državu.

Marković je u dokumentovanom razgovoru s jednim članom Komisije naveo da njegova supruga poseduje 15 tajnih dosijea i da će ih ona, ukoliko policija napravi još jedan pogrešan korak, objaviti u svim evropskim medijima.

- Ako je moj suprug rekao sve što oni tvrde, onda on nije za "Zabelu" nego za "Lazu Lazarevića". Nas dvoje smo u braku 42 godine. Poznajem ga. On tako nešto nikada ne bi rekao, niti bi mene uvlačio u te stvari - poručuje Ivančica Marković.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)