CIRKUS U NIŠU SE NASTAVLJA: Sin bivšeg dekana tuži očevog naslednika!

Aleksandar Višnjić, docent na niškom Medicinskom fakultetu i sin bivšeg dekana Milana Višnjića, podneo je prijavu protiv sadašnjeg prvog čoveka tog fakulteta zbog povrede časti. Višnjić je zatražio nadoknadu od 300.000 dinara

Aleksandar Višnjić, docent na niškom Medicinskom fakultetu i sin bivšeg dekana Milana Višnjića, tužio je očevog naslednika na ovoj funkciji Stevana Ilića zbog povrede časti i zatražio nadoknadu od 300.000 dinara. Istovremeno, mlađi Višnjić je protiv Ilića podneo krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja da ga je vređao, a njegovog službenika Zorana Đorđevića dva puta udario.

- Na osnovu Ilićevih neistinitih optužbi policija je protiv mene podnela krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja. Odlučio sam da ja zatražim pravnu zaštitu i pred sudom dokažem da ništa od onog što je kazao nije istina - kaže Višnjić.

Aleksandar Višnjić je reagovao zbog Ilićevih izjava u medijima da je je ”upao u njegovu kancelariju kao razjarena zver, vređao i udarao, rekao mu da je budala, stoka i da treba da ide sa tog mesta”. Višnjić priznaje da je samo tražio Ilićevu ostavku.

(D. K.)