HRABRO: Suočila se sa pljačkašem da bi zaštitila ćerku (VIDEO)

Naoružani pljčkaš nije ni slutio šta ga očekuje kada je krenuo da izvrši zločin u prodavnici. Hrabra majka mu se suprotstavila, čak ga je i naterala da beži glavom bez obira

Suočivši se sa pištoljem koji je bio uperen u nju, Ranvir Basi (35) je krenula instinktivno na pljačkaša kako bi spasila uplašenu ćerku koja je stajala iza nje.

Ranvir je bila sa ćerkom u skladištu prodavnice, u Stafordu, kada je lopov ušao noseći oružje. Pružio joj je žutu kesu da stavi novac u nju. Ali, mesto da preda novac, hrabra žena se suočila sa pljačkašem. Krenula je prema njemu, hvatajući cev pištolja. Čak je pojurila za njim dok je on tražio izlaz. Sve je snimljeno sigurnosnom kamerom, koju je u etar pustila policija kako bi se identifikovao napadač.

Ranvir je u tim trenucima zatvarala radnju i pripremala se da poseti bolesnog sina u bolnici. Izjavila je da je materinski instinkt naterao da se suprotstavi naoružanom lopovu.

-Govorio mi je da mu predam novac, dok sam ja vikala da ode iz radnje. Izabrao je pogrešan dan da se zeza sa mnom. Nisam htela da mu olako dam svoj teško zarađeni novac- rekla je hrabra majka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)