ŠOKANTNO: Držali devojčicu 6 godina u ormaru i silovali je (VIDEO)

Loren Kavano (20), koja je preživela pakao silovanja, izgladnjivanja i zatočeništva u ormaru među fekalijama, danas je studentkinja koja je pevazišla sve poteškoće

Loren Kavano (20) psihički je ostala uravnotežena uprkos paklu koji je prošla u detinjstvu. Ova Teksašanka pre dvanaest godina pronađena je u ormanu punom fekalija u kojem je živela šest godina i bila fizički i seksualno zlostavljana do svoje osme godine.

U tim paklenim uslovima držali su je majka i očuh Barbara i Kenet Atkinson, koji su se nad devojčicom fizički i seksualno iživljavali, a to su omogućavali i svojim prijateljima.

Kada je pronađena 2001. godine, Loren je imala osam godina i bila teška samo 11,5 kilograma, poput dvogodišnjeg deteta. Bila je toliko izgladnela da su lekari morali da je hrane metodom koja je korišćena na žrtvama holokausta, jer nije imala enzime kojima bi mogla da vari hranu. Osim toga, njeno telo bilo je toliko izmučeno godinama seksualnog zlostavljanja da je morala da prođe kroz niz hirurških operacija.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)