Nišlijka tuži pogrebnike zbog skrnavljenja leša!

Njenu sumnju da je bilo propusta u radu pogrebnika, te da su oni krivi što je rodbina na sahrani padala u nesvest zbog stravičnog izgleda i smrada pokojnika, potvrdio je i izveštaj komunalnog inspektora da temperatura u hladnjači prelazi propisane normative

Nišlijka Svetlana Marjanović tužiće pogrebnu službu JKP "Gorica" zbog pretrpljenog duševnog bola, jer se telo njenog supruga Miodraga raspalo u hladnjači kapele.

Njenu sumnju da je bilo propusta u radu pogrebnika, te da su oni krivi što je rodbina na sahrani padala u nesvest zbog stravičnog izgleda i smrada pokojnika, potvrdio je i izveštaj komunalnog inspektora da temperatura u hladnjači prelazi propisane normative.

Miodrag Marjanović preminuo je 10. marta ove godine, a porodica je "Gorici" platila 32.000 dinara za prihvat i čuvanje pokojnika do sahrane. Kada su preuzeli leš iz kapele, doživeli su traumu čije će posledice naplatiti na sudu.

- Leš je toliko smrdeo da smo jedva održali opelo. To me je i navelo da otvorim sanduk, a kada sam videla u kakvom mi je stanju muž, jedva sam ostala na nogama. Telo se nadulo, počelo da se raspada, bilo ga je strahota pogledati. To što je urađeno mom mužu smatram najstrašnijim skrnavljenjem. Zbog toga sam odlučila da isteram pravdu i sprečim da neko drugi doživi ono što sam ja - kaže za Telegraf očajna supruga.

(D. K.)