KRALJEVO: U udesu poginuo dečak bicklista!

Na putu Kraljevo - Kruševac dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio trinaestogodišnji dečak, koji je vozio bicikl. Na njega je naleteo auto u trenutku kada se uključivao na državni put

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na Beranovcu kod Kraljeva, na državnom putu Kraljevo - Kruševac, od zadobijenih povreda život je izgubio trinaestogodišnji dečak iz Beograda, saopštila je Policijska uprava Kraljeva.

Do nesreće je došlo oko 17:30 časova, kada je automobil kraljevačkih registarskih oznaka, marke „fiat punto", kojim je iz pravca Kraljeva upravljao D. A. (29) iz Kraljeva, udario u bicikl kojim se dečak, sa sporednog neasvaltiranog puta iz pravca Beranovca, uključivao na državni put.

Vozač "fiata" je odmah zaustavio drugo vozilo i sa dečakom se prebacio u ZC "Studenica" u Kraljevu, gde je, i pored ukazane reanimacije, dečak nakon sat vremena preminuo.

Uviđaj je izvršila zamenik Osnovnog javnog tužioca u prisustvu policijskih službenika Saobraćajne policijske ispostave iz Kraljeva.

Saobraćaj na ovom delu puta bio je u prekidu sat i po i bio je preusmeravan na alternativne putne pravce, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)