KRVAVI SEVDAH: Plakao uz Šabanovu pesmu, pa nožem ubo gosta!

Predrag Branković ranjen je nožem u kafanskoj tuči sa Draškom Topićem, koji je nakon obračuna pesnicama i lomljenja stolova izvadio sečivo i ubo svog protivnika

Predrag Branković (46) iz Orlovače nalazi se od preksinoć na Odeljenju hirurgije bolnice "Dr Mladen Stojanović" u Prijedoru, u koju je dovezen s ubodnom ranom u predelu stomaka koju mu je nožem naneo Draško Topić (51) iz Prijedora.

Branković je van životne opasnosti i uskoro će biti pušten na kućno lečenje. Incident se dogodio u ponedeljak u bifeu "Željo", koji se nalazi u Zanatskoj ulici u Prijedoru. Svedoci tvrde da između Topića i Brankovića nije bilo nikakve verbalne prepirke.

- Topića smo ranije samo jednom videli u "Želji". Sedio je za šankom i plakao uz neku Šabanovu pesmu. Žalio se da mu je teško, da ne zna šta će i kuda dalje. U jednom trenutku Branković, koji je stajao na sasvim drugom kraju šanka, podigao je majicu i, uz reči: "Vidi šta si mi uradio", pokazao je ranu od noža. Bilo je krvi, tako da nismo videli koliko je rana duboka niti kako ju je zadobio, jer je šank bio pun kad se to dogodilo. Topić je nakon toga istrčao iz kafane, potom se vratio i tad su srušili sto i pobili se - ispričali su neki od očevidaca.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)