UŽAS: Manijak pucao na ženu dok je vozila (FOTO)

Nepoznata osoba pucala je iz kola u Nišlijku A. D. (31) dok je vozila svoj automobil i ranila je u rame. Ženu sigurne smrti spasila metalna lajsna na kolima koja je skrenula putanju metka

Za sada nepoznata osoba pokušala je da bez ikakvog razloga, ubije tridesetpetogodišnju Nišlijku A. D.

Nesvakidašnji napad dogodio se na kružnom toku na Bulevaru 12 februar u Nišu, kada je vozač „fiata stilo" koji se brzinom od preko 150 kilometara na čas kretao iz pravca Beograda, ispalio hitac ka ženi koja je bila u svom automobilu.

Policija intenzivno traga za izvršiocem ali joj potragu otežava okolnost da ovakvih automobila na području Niša ima mnogo. A. D. je pogodjena u rame, a život joj je spasila metalna lajsna na prozoru njene „tojote korole" koja je promenila putanju metka.

- Pošla sam kolima do prodavnice da kupim hranu za decu. Iz moje ulice sam se uključila u kružni tok na Bulevaru 12 februar, i baš sam izlazila iz njega kada se taj auto pojavio iza mene. Čula sam kako mi svira, i videla kako mi se približava velikom brzinom. Prešla sam na desnu traku, a on se pojavio u levoj paralelno sa mnom.

Kako saznajemo u policiji u toku je intenzivna potraga za izvršiocem ovog krivičnog dela.

D. K.