Otac studenta poginulog u Americi: Za Kovačevića su imali, a za mog sina nemaju novac!

- Za ovo vreme niko me nije nazvao ni da me obavesti, ni da mi saučešće izjavi, ni da mi pomogne oko preuzimanja tela. Za Miladina Kovačevića tolike su novce dali, a meni ne mogu da pomognu ni telo sina da preuzmem - ogorčen je otac Zoran

Otac Vladana Jovanovića (24) iz Crvenke, studenta koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u gradiću Rej u američkoj državi Severna Dakota, kaže da ga niko od zaposlenih u konzulatu ili ambasadi nije zvao da ga obavesti o pogibiji sina.

Vest o pogibiji sina dobio je preko prijatelja, tako je organizovao i preuzimanje sinovljevog tela. Kada će ono biti dopremljeno u Srbiju i o čijem trošku, ne zna se.

- Za ovo vreme niko me nije nazvao ni da me obavesti, ni da mi saučešće izjavi, ni da mi pomogne oko preuzimanja tela. Za Miladina Kovačevića tolike su novce dali, a meni ne mogu da pomognu ni telo sina da preuzmem - ogorčen je otac Zoran.

Goran Šišarica leči se u Majnotu, i prema rečima njegove majke, uskoro bi mogao stići kući. On je jedini video celu nesreću, ali ga lekari drže pod sedativima kako ne bi povratio traumatično sećanje.

(Teegraf / Izvor: 24sata.rs)