Saznajte kako kupiti najjeftiniji internet i TV paket u Srbiji

Novi "Pošta net paket" koji ima kablovsku TV sa najboljim kanalima (Arena, Sport klub, Pink paket, Fox paket) i kablovski internet - već od 1.500 dinara. IPTV Box od 3.113 dinara i SBB-ov Total mix 2.430 dinara

Kako da odaberete najpovoljniji internet i kablovski TV paket? Izbor je raznovrstan, a Telegraf vas vodi kroz ponude operatera u Srbiji. Procenite sami koja je ponuda kablovske televizije za vaš džep najprimamljivija, a naša preporuka je novi "Pošta net paket" koji podrazumeva kablovsku TV s najboljim kanalima (Arena sport, Sport klub, Pink paket, Fox paket) i kablovski internet, a može da se dobije već po ceni od 1.500 dinara.

Ukoliko želite da postanete korisnik novog Pošta net paketa, popunite elektronsku prijavu na sajtu i u roku od 24 časa dobićete informaciju da li je sve u redu, nakon čega možete da potpišete ugovor.

U ponudi je i kablovski internet i ADSL, u kombinaciji sa kablovskom televizijom. Ukoliko još nemate ADSL priključak, kao ni priključak za kablovsku televiziju, za zaključivanje ugovora potrebno je da priložite ličnu kartu kao i fotokopiju, poslednji plaćeni telefonski račun ili potvrdu o prijavi prebivališta, odnosno ovlašćenje od vlasnika stana ukoliko ugovor sklapa podstanar.

Posle toga možete da podignete opremu i instalirate je. A koliko to sve košta?

Ako ste potpisali ugovor na godinu dana za paket KDS Televizija plus ADSL Internet od 2 Mb/s, mesečno ćete izdvajati 1.800 dinara. Po ugovoru na dve godine, isti paket plaća se 1.740 dinara. Bez ugovora, mesećna cena je 2.040 dinara.

U SBB-u navode za Telegraf da Total TV, odnosno satelitska televizija, sadrži dva paketa: Start paket od 803 dinara i Total TV paket od 1.210 dinara.

U ponudi je i Total Net ADSL do 5 megabajta, čija je cena 1.390 dinara po ugovoru na dve godine, dok je po ugovoru na godinu dana 1.490 dinara.

Total Net ADSL do 10 Mb/s na dve godine košta 1.590 dinara mesečno, a na godinu dana 1.690 dinara mesečno.

Total Net do 20 Mb/s košta 1.790 dinara mesečno po ugovoru na dve godine, i na godinu dana 1.890 dinara.

Tu je i Total MIX koji sadrži Total TV paket plus ADSL DO 20 Mb/s, plus D3GO i uz mogućnost korišćenja WiFi. Cena ugovora na 24 meseca je 2.430 dinara, a ugovor na 12 meseci je 2.634 dinara.

Kablovski internet i digitalna televizija imaju dve ponude: dio mix i trio mix. Prva je po ceni od 2.550 dinara, a druga 2.940 dinara.

(N. S.)