ZBLIŽIO IH ZATVOR: Kristijan i Fido drugari!

Kristijan voli da priča o kik-boksu, kojim se bavio profesionalno, a napadač na Predraga Danilovića o košarci

Sprijateljili se u zatvoru!

Aleksandar Kristijan Golubović (44) i Branko Filipović Fido, osumnjičen za pokušaj ubistva poznatog košarkaša Predraga Saše Danilovića (43), sprijateljili su u pritvoru Specijalnog suda tokom zatvorske šetnje.

Njih dvojica zatvorske dane prekraćuju ćaskanjem o sportu, ali i o onom zbog čega su trenutno iza brave.

- Kristijan i Fido se nalaze u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda u Beogradu, u Ustaničkoj ulici, a pošto su okrivljeni za različita krivična dela, dozvoljeno im je da tokom jednočasovne šetnje pričaju i treniraju. Pošto obojica vole sport, našli su zajedničke teme. Kristijan voli da priča o kik-boksu, kojim se bavio profesionalno, a Fido o košarci - navodi sagovornik lista "Alo".

Kristijana redovno posećuje majka, koja mu donosi hranu, ali ne i njegova devojka, mlada košarkašica Tanja Živanović (23), sa kojom je u vezi skoro četiri godine. Oni su bili u vezi i dok je bio u braku sa Suzanom Golubović (33), zamenikom direktora "Fokus radija". Nakon što se u februaru razotkrila njihova veza, kada se pojavila u Palati pravde na suđenju, Živanovićeva više ne dolazi u posete ni na suđenja.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)