TAKMIČENJE ZA KRALJEVSKOG LJUBIMCA: Među najlepšima - društvo iz azila (FOTO)

Dok su se u gradskom parku šepurili razni ljubimci, doterani za šetnju na crvenom tepihu, malo pseće društvo iz azila, čekalo je strpljivo da se nekom dopadne

Šabac je sedmi grad u Srbiji u kojem je organizovano takmičenje za kraljevskog ljubimca, gde su pravo učešća imali svi ljubimci, psi, mace, miševi, zečevi, a psi iz gradskog azila strpljivo čekali nekog ko će ih odvesti kući

I dok su se u gradskom parku u organizaciji proizvođača hrane i lekova za pse ’’Rojal vest’’, šepurili razni ljubimci, doterani za šetnju na crvenom tepihu, malo pseće društvo iz azila, čekalo je strpljivo da se nekom dopadne i krene u novi dom.

Ovi psi koje je šinterska služba pronašla na ulicama grada, smešteni su trenutno u gradskom azilu. Njih 90 čekaju da budu udomljeni .

Molović je zamolio jednu majku čija je devojčica zastala kraj kaveza, da povedu jednog psa kući, ali bez uspeha.

- Mnogo bi nam značilo kada bi volonteri dolazili u azil i ponekad prošetali ove pse. Bilo bi lepo da roditelji dovedu svoju decu, da makar po sat vremena provedu sa nekim od njih u šetnji - predlaže Branko kako da život ovim psima u azilu, postane zanimljiviji.

(M. E.)