IZNENAĐENJE: Kupio sef, našao 136 kilograma marihuane u njemu

U sefu koji je kupio da bi u njemu čuvao pištolj iz lične bezbednosti je pronašao marihuanu, čija se ulična vrednost procenjuje na 420.000 dolara

Muškarac u američkoj saveznoj državi Ajdaho pronašao je 136 kilograma marihuane sakrivene u sefu koji je nedavno kupio preko interneta, saopštile su danas američke vlasti.

Čelični sef težak skoro 500 kilograma, proizveden u meksičkom gradu Nogalesu, isporučen je 19. juna mušteriji na zapadu Ohaja. U sefu koji je kupio da bi u njemu čuvao pištolj iz lične bezbednosti je pronašao marihuanu, čija se ulična vrednost procenjuje na 420.000 dolara, preneo je Rojters.

U kamionu koji je transportovao pomenuti sef iz Meksika do skladišta kompanije "Čempion", u blizini grada Mensfilda u Ohaju, nalazilo se još 25 do 30 sefova, ali u njima nije bilo droge, izjavio je šerif okruga Šelbi Džon Lenhart.

Vozač koji je sef isporučio mušteriji iz skladišta "Čempiona" oslobođen je svake sumnje da je umešan u šverc droge, ali vozač koji je pošiljku transportovao od Meksika do Ohaja je nestao i policija ne može da ga pronađe.

(Telegraf.rs / Tanjug)