ZARATILI LOVCI: Ko je pucao po Bujanovcu?

Udruženje "Soko" optužuje udruženje "Golub" da su lovci pucali u naseljenom mestu, i da su zbog te pucnjave ljudi skakali sa krovova kuća da ih sačma ne pogodi. Udruženje "Golub" odlučno demantuje sve optužbe

Nakon vesti  da su pripadnici jednog lovačkog uduženja iz Bujanovca prethodne nedelje pucali iz lovačkih pušaka u selu Klenike, i time na neposredan način ugrožili živote meštana, započeo je svojevrsni rat dva lovačka udruženja. Naime, Udruženje "Soko" optužuje "Golub" za bahatost, dok ovi demantuju te optužbe.

Predsednik lovačkog udruženja "Golub" iz Bujanovca Bratislav Lazarević demantovao je navode da su u nedelju članovi tog društva pucali iz lovačke puške u naseljenom mestu.

Kako je kazao, tvrdnje pojedinih meštana i predsednika MZ Klenike Saše Arsića da su lovci ugrozili živote meštana Klenika i Svete Petke su samo očajnički pokušaji da se udruženje "Golub" na bilo koji način uništi.

- Pozadine cele priče je lovačko udruženje "Soko", gde je predsednik Saša Arsić koji na sve načine pokušava da dobije svoje lovište.

Meštanin koji je pričao da je skočio s krova zbog sačme koja je navodno letela pored njega, nalazi se na 400 metara od reke, a sačma od dva milimetra može da leti samo 200 metara - kaže Lazarević, završavajući činjenicom da je sin tog meštanina Miloš Stojanović  2. avgusta ove godine izbačen iz udruženja "Golub" zbog "narušavanja ugleda lovačkog društva".

(Telegraf.rs / Izvor: OK Radio)