KAKO POSTATI MILIJARDERKA: Sara Blejkli smislila čarape i veš koji vas čine mršavijim! (VIDEO)

- Moje mušterije su devojke koje žele lepo da izgledaju, a da prikriju nedostatke. Zato sam napravila ženske čarape, donji veš i steznike koji oblikuju telo i čine da izgleda mršavije - kaže žena "teška" 10 milijardi dolara

Sara Blejkli (41) je američka poslovna žena i vlasnica njujorške firme "Spenks" koja proizvodi ženske čarape i donji veš koji oblikuju telo i čine da izgledate mršavije.

Sara priznaje da je imala dosta padova u karijeri. Njen poslovni uspeh dostigao je vrhunac kada je časopis "Forbs" stavio na naslovnu stranu broja u kojem su predstavili najnoviju listu najbogatijih ljudi na svetu. Tako je Blejklijeva postala najmlađa bogatašica koja je sama stvorila imetak.

Sara je poreklom s Floride, bila je dobar student, završila je prava, a jedan od prvih poslova bio joj je prodavanje faks mašina.

- Prešla sam dug put, ali sam uvek imala na umu da moram da nastavim dalje - kaže ona.

Njeno bogatstvo procenjuje se na 10 milijardi dolara. Obogatila se najvećim delom tako što je putovala po Americi kao "one-woman show" i u radnjama i robnim kućama demonstrirala svoje proizvode. Na broj telefona koji je bio ostavljen za pitanja potrošača javljala se i iz kupatila svoje kuće.

(Telegraf.rs)