TELEGRAF U ĆELIJI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Voli da švrlja po zidovima i klupama! (FOTO)

Jednu od klupa u blizini svoje ćelije, u kojoj osim kreveta, ormarića, novog mokrog čvora i plazma televizora nema ničeg drugog, Golubović "ukrasio" svojim potpisom

Kristijan Golubović u Centralnom zatvoru čeka presudu, a tokom boravka u CZ-u ekipa Telegrafa zavirila je iza rešetaka gde su boravili Legija, Mišković, Joca Amsterdam i drugi, a zatekli smo i nekoliko predmeta s Kristijanovim potpisom.

Kako smo se uverili, Golubović voli da švrlja po predmetima, pa je tako jednu od klupa u blizini svoje ćelije, u kojoj osim kreveta, ormarića, novog mokrog čvora i plazma televizora nema ničeg drugog, "ukrasio" svojim potpisom.

Prema tvrdnjama Tužilaštva, Kristijan Golubović je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kad je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina. Kristijan je posle spektakularnog hapšenja ispred Crkve Svetog Marka u pritvoru od 16. januara 2010.

Kristijan je negirao da je dilovao drogu u crkvi.

- Iz Crkve Svetog Marka sam 1998. otišao na Kosovo i vratio se u komi. Nisam ni znao kako se trguje drogom, u zatvoru sam saznao kako to rade profesionalci. Tamo sam završio fakultet života - ispričao je Golubović na suđenju.

Zbog sumnji da je hteo da beži, suđenje je nastavljeno u Centralnom zatvoru. Milanka Golubović, majka Kristijana Golubovića, požalila se na loš tretman koji njen sin ima.

Pre nekoliko dana Kristijan Golubović je nokautirao Mila Đuraškovića, vlasnika "Nibens grupe".

(Telegraf.rs)