Žena izgubila svest pa kolima uletela u kafić! (FOTO)

Ona je najpre prešla na levu stranu ulice i prednjim delom auta prešla preko betonske žardinjere i uletela u baštu kafea

Violeta Đ. (37) uletela je svojim automobilom marke "opel agila" u baštu kafe-bara "Stil" u Ulici Lole Ribara u Požarevcu, nakon što je izgubila svest i kontrolu nad upravljačem.

Ona je najpre prešla na levu stranu ulice i prednjim delom auta prešla preko betonske žardinjere i uletela u baštu kafea. Auto se zaustavio tek pošto je udario u zid kafea i pao preko baštenskog stola i nekoliko stolica.

- Violeta Đ. tom prilikom zadobila je samo lakše telesne povrede, jer je bila vezana sigurnosnim pojasem i zaštićena vazdušnim jastucima, koji su se aktivirali na vreme. Ipak je zadržana u požarevačkoj bolnici, kako bi lekari utvrdili zbog čega je izgubila svest – saznajemo iz istrage.

Ova nesvakidašnja saobraćajna nezgoda samo pukim slučajem okončala se sa blažim posledicima, jer u bašti kafića u trenutku udesa nikog nije bilo, kao ni na trotoaru ispred njega, kojim prolaze brojni kupači sa gradskog bazena.

Ovo je treći put da se kod kafea "Stil" dešavaju udesi. Prvo je jedna devojka, autom podignutim na dva točka, proletela pored žardinjera i zakucala se u parkirani auto. Drugi put, na sličan način, pored kafea se prevrnuo na krov i jedan "jugo" sa mladićem i tri devojke, koji su pukim slučajem prošli bez težih povreda.

(D.K.)