Beograđanin se nabio na metalni kolac padom sa terase!

Kako se navodi, Dušan Dojčilović (23) je u Budvi zadobio teške telesne povrede, zbog čega je hitno operisan u kotorskoj bolnici

Beograđanin Dušan Dojčilović (23) teško je povređen nakon pada sa terase sa prvog sprata jedne zgrade u Budvi na metalni kolac ograde u dvorištu zgrade, saopštila je danas crnogorska policija.

Kako se navodi, Dojčilović je zadobio teške telesne povrede, zbog čega je hitno operisan u kotorskoj bolnici. Trenutno je van životne opasnosti.

Policija je saopštila da je Dojčilović sa društvom pre nekoliko dana doputovao na odmor u Budvu, gde je iznajmio stan u naselju Rozino.

Nakon noćnog provoda, on se vratio u iznajmljeni stan, a potom šetao po terasi, nakon čega je pao. Podgorički mediji prenose da su komšije, kada su čuli pozive u pomoć povređenog mladića, pozvale Hitnu pomoć, koja je međutim, kako se navodi, kasnila na intervenciji.

- Nisu dolazili ni nakon 20 minuta od poziva, nakon čega je jedan od stanara zgrade sa svojim prijateljima povezao povređenog mladića do Hitne pomoći, odakle je specijalizovanim kolima prebačen u kotorsku policiju - kazala je jedna Budvanka, očevidac nesreće.

(Telegraf.rs / Tanjug )