OSVETA? Ubio brata ubice ispred kafane u Ćupriji!

Ubistvo se dogodilo noćas, 15 minuta posle ponoći, a uviđaj su obavili zamenik višeg javnog tužioca i istražni sudija Višeg suda u Jagodini

Petnaest minuta posle ponoći, u kafani ,,Koliba,, u selu Mijatovac kod Ćuprije hicima iz vatrenog oružja ubijen je Ivan Ramić (28), rođeni brat Zdravka Ramića koji je osuđen na 15 godina zbog ubistva menjača Radmila Tošića.

Policija je identifikovala ubicu ali je on za sada u begu.

- Ubistvo se dogodilo ispred ugostiteljskog objekta ,,Koliba,, u Mijatovcu. Ramić je ulazio u kafanu kada je između njega i ubIce došlo do prepirke. Ubica je izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka Ramiću u telo. Ramića su odmah prevezli do ćuprijske bolnice ali je on preminuo na operacionom stolu, usled unutrašnjeg krvarenja u stomaku. Uviđaj su izvršili zamenik višeg javnog tužioca i istražni sudija Višeg suda u Jagodini - kaže izvor blizak istrazi.

Ubijeni Ivan Ramić, rođeni je brat Zdravka Ramića koji je prošle godine zbog ubistva Radmila Tošića, vlasnika menjačnice "Centar" u Kragujevcu, osuđen na 15 godina zatvora.

U ugostitlejskom objektu ,,Koliba,, koji se nalazi kod Mijatovcu na putu Jagodina - Ćuprija često se događaju tuče a pre dva meseca u tuči je teško povređen policijaca koji je bio van dužnosti.

(P. S.)