Mitrovićevog sina brani advokat Petre Cvijić

Advokat Milenko Milisavljević, kome su struka upravo saobraćajne nesreće, zastupao je i Dževida Fazlijovskog, vozača bivšeg ministra za rad Slobodana Lalovića

Aleksandra Mitrovića, sina Željka Mitrovića, vlasnika RTV Pink, koji je u saobraćajnoj nesreći u Ustaničkoj ulici BMV-om iks 6 udario Andreu Bojanić (17) i usmrtio je na mestu, zastupaće poznati advokat Milenko Milisavljević, kome su struka upravo saobraćajne nesreće.

Milisavljević je javnosti postao poznat kao branilac voditeljke RTS-a Petre Cvijić, koja je izazvala saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Takođe, zastupao je i Dževida Fazlijovskog, vozača tadašnjeg ministra za rad Slobodana Lalovića, koji je maja 2004. službenim "pežoom 407" usmrtio Anitu Kostovu.

Prvi osnovni sud ga je osudio na godinu dana zatvora, jer je utvrđeno da je prošao na crveno svetlo i na pešačkom kod Kalemgdana udario Kostovu, nabacio je na asfalt, a zatim pobegao. Anita je dobila teške povrede i pala u komu, a vozač se nakon 45 minuta predao policiji.

Tada mu je izmereno 0,18 promila alkohola u krvi.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)