Pokvareni inkubator spalio bebu (FOTO)

Zbog neispravnog inkubatora u kineskoj dečjoj bolnici, beba je živa spaljena. Bolnica odbija da preuzme odgovornost, a video-snimci nadzornih kamera su netragom nestali

Beba stara samo 12 dana spaljena je u pokvarenom inkubatoru u dečjoj bolnici Kvanžu u istoimenom gradu u Kini.  Za tragičnu nesreću javnost je saznala nakon što su užasne fotografije spaljenog novorođenčeta preplavile kinesku društvenu mrežu Veibo, koja je ekvivalent Tviteru.

Na horor slikama vidi se mrtva beba kako na stolu leži na stomaku, a okružena je osobljem bolnice. Leđa i noge novorođenčeta prekriveni su opekotinama koje su dovele do smrtnog ishoda. Boja kože izgorele bebe najbolje pokazuje kakvu je užasnu i bolnu smrt imalo dete.

Ovu tragičnu nesreću prate sumnjive okolnosti. Naime, snimci sa kamera za video-nadzor su obrisani, a bolnica odbija da preuzme odgovornost.

Rođaci spaljene bebe kažu da je osoblje bolnice preventivno smestilo novorođenče u inkubator tokom noći jer je dete bilo prehlađeno. Zbog neispravnosti istog beba je spržena.

(Telegraf.rs / Izvor : Dailymail.co.uk)