HAOS KOD ČAČKA: Nevreme odseklo selo od sveta! (FOTO) (VIDEO)

Meštani čačanskih sela Pridvorica i Jezdina odsečeni su, pošto je vodena bujica odnela deo lokalnog puta. Posle obilne kiše sa planine Jelice, ka Čačku i okolnim selima slile su se velike količine vode. Meštani ne pamte da je voda nekada tako oštetila neki lokalni put

Sela Pridvorica i Jezdina u čačanskom kraju su odsečena od sveta zbog posledica nevremena koje je prethodne večeri pogodilo Čačak i Kraljevo.

Meštani čačanskih sela Pridvorica i Jezdina odsečeni su, pošto je vodena bujica odnela deo lokalnog puta. Posle obilne kiše sa planine Jelice, ka Čačku i okolnim selima slile su se velike količine vode. Meštani ne pamte da je voda nekada tako oštetila neki lokalni put.

U Kraljevu je vetar odneo krov jedne osnovne škole, a provala oblaka koja je trajala pola sata i grad veličine oraha uništili su bašte i letinu.

Skoro pola sata je trajala provala oblaka, praćena grmljavinom i udarima groma, koji su oštetili i jednu privatnu halu, u kojoj su za vreme oluje bili i radnici, koji, srećom, nisu nastradali.