Hospitalizovana supruga američkog sekretara Kerija

Tereza Hajnc Keri primljena je u lokalnu bolnicu, iz koje je kasnije prebačena u "Masačusets dženeral hospital" u Bostonu u pratnji supruga, "što ukazuje da joj je potreban sveobuhvatniji (medicinski) tretman od onog koji je raspoloživ u manjem (zdravstvenom) objektu"

Supruga američkog državnog sekretara Džona Kerija hospitalizovana je pošto je u "kritičnom stanju" dovezena u bostonsku bolnicu.

Kako piše dnevnik "Boston glob", Tereza Hajnc Keri je u noći između nedelje i ponedeljka odvezena kolima Hitne pomoći, u pratnji svog supruga Džona, u bolnicu "Nantakt kotedž" na ostrvu Nantakt, u "kritičnom, ali stabilnom stanju".

Portparol američkog državnog sektetara Glen Džonson kaže da je Hajnc Keri kasnije prebačena u "Masačusets dženeral hospital" u Bostonu u pratnji supruga "što ukazuje da joj je potreban sveobuhvatniji (medicinski) tretman od onog koji je raspoloživ u manjem (zdravstvenom) objektu".

Tereza Hajnc Keri je krajem 2009. godine hitno operisana pošto je obolela od raka dojki.

Keri i njegova supruga (74) su u braku 18 godina. To je drugi brak za oboje - ona ima trojicu sinova, a Keri dve ćerke iz prethodnog braka.

(Telegraf.rs / Tanjug, The Boston Globe)