Najneljubazniji u regionu su Crnogorci!

U ispunjavanju standarda kvaliteta usluga na prodajnim mestima Slovenija je zauzela prvo, a Hrvatska drugo i nazadovala je za jedno mesto u odnosu na istraživanje sprovedeno godinu ranije

Ljubaznost i gostoprimstvo Crnogoraca, na koje se tradicionalno pozivaju svi turistički radnici, nije došla do izražaja prilikom istraživanja koje je sprovela hrvatska kompanija "Heraklea" u kojoj je Crna Gora na začelju u nekoliko kategorija.

U ispunjavanju standarda kvaliteta usluga na prodajnim mestima Slovenija je zauzela prvo, a Hrvatska drugo i nazadovala je za jedno mesto u odnosu na istraživanje sprovedeno godinu ranije.

Hrvatski mediji prenose da je Slovenija prva sa 76,7 odsto ispunjenih standarda, Hrvatska druga sa 75,8 odsto, a slede Makedonija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

U tih šest zemalja, tajni kupci su od 17. maja do 22. juna posetili 800 objekata – auto-salona, turističko-ugostiteljskih objekata, banaka, maloprodaja, prodajnih mesta telekomunikacijskih preduzeća, benzinskih stanica, supermarketa i uslužnih objekata.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)