OSUMNJIČENA ZA KRAĐU TESTOVA: Pijem bensedine, ne izlazim iz kuće!

Zorica M., radnica štamparije "Službenog glasnika", osumnjičena u aferi "mala matura", šokirana zbog svega danima ne izlazi iz kuće, komšije ogorčene što je ministar Obradović svalio svu krivicu na nju

Radnica štamparije koja je osumnjičena da je ukrala testove za malu maturu živi u kući sa sinom i ćerkom, pala je u depresiju, a prijatelji i komšije ne mogu da poveruju da je celokupna krivica svaljena samo na nju.

Zorica M., radnica štamparije "Službenog glasnika", osumnjičena u aferi "mala matura", danima ne izlazi iz kuće, pije "bensedine", a komšije su ogorčene što je ministar Žarko Obradović svalio svu krivicu na nju.

Zbog situacije u kojoj se nalazi, a tako su joj savetovali i policija i advokati, nije bila raspoložena da razgovara sa novinarima. Komšije o Zorici imaju samo reči hvale. Kažu da su bili zaprepašćeni kada su čuli da je ona osumnjičena za krađu testova.

- Zar ona? Ne verujem, bilo je sve što sam pomislila kada sam čula. Tako nešto uopšte ne ide uz nju. Da li je moguće da je samo ona kriva za krah mature? Važno je da je ministar Obradović našao glavnog krivca i da on nije odgovoran - priča komšinica Zorice M.

Podsetimo, juče je održana tajna gej parada u centru Beograda na kojoj su homoseksualci tražili smenu ministra Žarka Obradovića.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)