NIŠ: Porodilja pokušala da ubije čoveka

Incident se dogodio u noći između srede i četvrtka, oko 2.40 časova, na raskrsnici ulica Mokranjčeve i Stanoja Bunuševca, gde je Lidija M. nožem ranila Petra J.

Lidija M. (27) iz Niša, koja se porodila pre dvadesetak dana, uhapšena je jer je pokušala da ubije Petra J. (24) u tom gradu.

Kako Telegraf saznaje, incident se dogodio u noći između srede i četvrtka, oko 2:40 časova, na raskrsnici ulica Mokranjčeve i Stanoja Bunuševca. Lidija M. je nakon svađe mladića ubola u stomak, nanevši mu teške telesne povrede unutrašnjih organa. Prilikom hapšenja, Lidiji je oduzeto dete.

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, Lidija M. je poznata kao uživalac narkotika i višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela.

- Oštećeni Petar J. se sa devojkom vraćao iz grada i zastao je na trafici, čiji je vlasnik njegov poznanik, da bi popričali. Ubrzo se pojavila osumnjičena, koja je na trafici želela da kupi cigarete. Bez ikakvog povoda napala je Petrovu devojku rečima: "Šta me gledaš, i šta hoćeš od mene?" - kaže naš sagovornik, i dodaje:

- Pacijent je zadobio probodnu ranu u predelu trbuha sa povredom creva. Operisan je i sada je u stabilnom stanju - kaže za naš portal načelnik Urgentnog centra u Nišu Miodrag Lazić.

Nakon isteka mere zadržavanja Lidija M. i Dušan V. biće privedeni na saslušanje istražnom sudiji.

(D. K.)