Obračun bandi u centru Kragujevca, upucana devojka

- Pucnjava se desila u Ulici kralja Aleksandra Karađorđevića, preko puta Saborne Crkve. Nije poznato ko su vinovnici pucnjave. Policija je blokirala grad i angažovala sve raspoložive ljude kako bi što pre pronašla i uhapsila aktere obračuna - rečeno je iz policije

U obračunu bandi tokom pucnjave u centru Kragujevca oko 18 sati povređena je devojka stara 22 godine, čiji identitet policija nije saopštila. Nju je, prema prvim informacijama, u nogu pogodio zalutali metak. Pretpostavlja se da je devojka slučajna prolaznica.

- Pucnjava se desila u Ulici kralja Aleksandra Karađorđevića, preko puta Saborne Crkve. Nije poznato ko su vinovnici pucnjave. Policija je blokirala grad i angažovala sve raspoložive ljude kako bi što pre pronašla i uhapsila aktere obračuna - rekao je Ivan Đorović, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu.

Kako Telegraf saznaje, u pitanju je obračun između dve grupe iz kriminogenog okruženja, čiji su pripadnici odranije poznati policiji i više puta hapšeni zbog narkotika i nasilja. Oni su, prema sada dostupnim informacijama, početkom godine bili akteri pucnjave u istoj ulici, kada je jedna osoba takođe ranjena u nogu.

(M. M.)