DRAMATIČNO: Ešerihija koli u kačkavalju u "Metrou"!

Supružnici iz Beograda su odmah nakon konzumacije kačkavalja "aro" koji su kupili u "Metrou" dobili dijareju, a trgovinski lanac ih je tek posle deset dana obavestio da je namirnica neispravna i upozorio ih je da je ne jedu

Supružnici M. R. i D. R. iz Beograda zarazili su se bakterijom ešerihija koli nakon što su pojeli kačkavalj "aro" koji su kupili u trgovinskom lancu "Metro", objavljuju "Naše novine".

Oni su pojeli kačkavalj, a posle sat vremena su dobili dijareju, grčeve, bolove u stomaku, koji su trajali nekoliko dana. Bračni par je mislio da je u pitanju stomačni virus. Ipak, potvrdu da su zaraženi bakterijom dobili su od "Metroa" koji ih je mejlom, i to tek posle deset dana, obavestio da je sporna namirnica zaražena bakterijom i da ne treba da je jedu!

- "Metro" nas je tek posle deset dana obavestio da kačkavalj koji smo kupili nije ispravan i preporučili su nam da vratimo proizvod. Objasnili smo koliko smo se propatili u međuvremenu, a oni su nam se ljubazno izvinili i vratili novac. Žalili smo se Sanitarnoj i Veterinarskoj inspekciji i dobili savet da imamo pravo na nadoknadu dogovorom ili u krajnjem slučaju tužbom - kažu supružnici M. R. i D. R.

S druge strane, iz trgovinskog lanca tvrde da su reagovali na vreme i iz prodaje povukli sve količine  kačkavalja "aro" koji proizvodi SZTR "Đurđević".

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)