Vozač kombija izazvao sudar, jedna osoba poginula

Protiv Dejana D. iz Lazarevca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u Murgašu u kojoj je poginula jedna osoba, a četiri su povređene

Ubska policija je podnela krivičnu prijavu protiv vozača Dejana D. iz Lazarevca zbog sumnje da je juče oko 11 časova izazvao saobraćajnu nesreću u Murgašu, u kojoj je poginula jedna osoba, a četiri su povređene.

Život je izgubila Zorka Joksić (72) iz ubskog sela Tulari, koja je u valjevskoj bolnici podlegla povredama zadobijenim u ovoj saobraćajnoj nesreći. Od povređenih putnika, jedna žena je zdržana na bolničkom lečenju, a tri osobe su, nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru, puštene na kućno lečenje.

U policijskom sopštenju se navodi da su u sudaru učestvovala tri vozila. Vozač kombija Dejan D. iz Lazarevca je usled nedržanja rastojanja sustigao i udario u putničko vozilo kojim je upravljao Milan J. iz Tulara. Od siline udara vozač Milan J. je izgubio kontrolu, prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa vozilom koje mu je dolazilo u susret, a kojim je upravljao Dejan J. iz Takova.

Uviđaj lica mesta obavili su istražni sudija Osnovnog suda u Valjevu, zamenik tužioca i policijski službenici iz Uba.

(S. S.)