Budvani prete batinama ruskim milionerima!

Novi vlasnici hotela "Avala" podneli su krivičnu prijavu, tvrdeći da su nekoliko dana uoči tendera u JP Morsko dobro više puta presretani u gradu

Ruski biznismeni Mihail Peskov i Viktor Golikov, novi vlasnici budvanskog hotela "Avala", podneli su krivičnu prijavu protiv više Budvana, u kojoj piše da mesecima trpe pretnje i pritiske zbog toga što su dostavili ponude za zakup dve mogrenske i plažu Ričardova glava, koje se nalaze pored tog elitnog hotela.

Rusi su, ispred kompanije "Bepller & Jakobson", podneli ponude za sve tri najatraktivnije budvanske plaže, ali su prilikom otvaranja ponuda dobili zakup samo za Ričardovu glavu, pišu "Vijesti".

Za Mogren I i Mogren II pobedili su drugi ponuđači, koji su u prijavi naveli mnogo veći novčani iznos.

Kako je "Vijestima" potvrđeno u budvanskoj policiji, vlasnici "Avale" u četvrtak su podneli krivičnu prijavu, tvrdeći da su nekoliko dana uoči tendera u JP Morsko dobro, navodno, više puta presretani u gradu...

- Peskov i Golikov naveli su da im je žestoko prećeno, da su ucenjivani kako bi odustali od namere za zakup Mogrena i Ričardove glave - kazao je sagovornik iz policije.

Te noći prava je sreća bila kako su Budvani preživeli napad Brkovića, koji je ranjen u nogu.

Sukob je, prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", nastao zbog neraščišćenih novčanih računa, a napadnuti Budvani su policiji ispričali da je Brković te noći ušao u lokal, viknuo, a potom izvadio pištolj i počeo da puca na njih.

Oni su naveli da je osumnjičeni nakon toga izleteo iz lokala i iz džepa izvadio ručnu bombu, skinuo osigurač i bacio je prema restoranu.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti)