SAVEZ RATNIH INVALIDA: Za razliku od političara, Rodžer Voters misli na nas!

Predsednik Saveza ratnih vojnih invalida Srbije poručio da će se lično zahvaliti koosnivaču "Pink Flojda" Rodžeru Votersu, koji je izrazio želju da se pre koncerta na "Ušću" upozna sa ratnim vojnim invalidima Srbije

Nakon liste bizarnih i krajnje nesvrsishodnih zahteva stranih muzičara koji su prošli kroz prestonicu, a među koje svakako spadaju: 50.000 živih pčela, 100 snežnobelih koza, kišobrani koji su "otporni na krv" (bend Slejer), mešanje kafe u suprotnom smeru od kazaljke na satu (Dženifer Lopez), tri boce kiseonika (Ozi Ozborn), nekolicina dobrovoljaca koji će glumiti patuljke (Igi Pop), zahtev legendarnog britanskog rokera Rodžera Votersa pred nastup na "Ušću" došao je kao pravo osveženje.

Naime, koosnivač kultnog benda "Pink Flojd" tražio je samo jedno - da se pre početka svog scensko-muzičkog spektakla "The Wall" 1. septembra upozna sa ratnim vojnim invalidima Srbije.

Rodžer je pozvao i publiku u Srbiji da učestvuje u njegovoj produkciji tako što će poslati fotografije i lične detalje o voljenim osobama koje su izgubili u ratnim sukobima.

(Katarina Vuković)