ĐILAS: Tvrdnje o dugu Beograda obmanjivanje! MIHAJLOVIĆ: To je šibicarenje!

Gradonačelnik Beograda rekao je da je tvrdnja ministarke Zorane Mihajlović da je on Beograd zadužio za 900 miliona evra "obmanjivanje jvnosti". Mihajlović: To je "šibicarenje" sa brojkama

Gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas izjavio je da je tvrdnja ministarke energetike Zorane Mihajlović u emisiji "Utisak nedelje" da je on Beograd zadužio za 900 miliona evra "obmanjivanje javnosti" i da je Beograd trenutno zadužen za 400 miliona evra.

Ðilas u izjavi dostavljenoj medijima kaže da izjava Mihajlović pokazuje, kako navodi, da ministarka govori o stvarima o kojima "ne zna apsolutno ništa" i da joj "nije problem da obmanjuje javnost".

- Sramota je, gospođo Mihajlović, da neko laže. Naročito je velika sramota ako laže ministar u Vladi Srbije i potpredsednik trenutno najveće stranke u Srbiji - poručio je gradonačelnik Beograda.

Prema njegovim rečima, grad Beograd je trenutno je zadužen za 400 miliona evra, što je, kako napominje, daleko ispod iznosa koji je MIhajlović navela.

- A to samo znači da ste, gospođo Mihajlović, svesno slagali gledaoce želeći da nanesete štetu meni i timu koji predvodim a koji ulaže ogromne napore da u teškim uslovima vodi ovaj grad - naveo je Ðilas,.

(Telegraf.rs / Tanjug)