OPREZ: Nišlijke na meti seksualnog manijaka!

Najdrastičniji slučaj dogodio se 3. maja, kada je, kako se sumnja, crnogorski državljanin S. D. (42) silovao dvadesetdevetogodišnju S. I. On se sumnjiči da je u svom kombiju devojku prinudio na obljubu, a zatim je ostavio na Međurovačkom putu

Niška policija uhapsila je nekoliko osoba za koje se sumnja da su seksualno napadale Nišlijke tokom proteklih dana, dok se za nekima još traga.

Najdrastičniji slučaj dogodio se 3. maja, kada je, kako se sumnja, crnogorski državljanin S. D. (42) silovao dvadesetdevetogodišnju S. I. On se sumnjiči da je u svom kombiju, na neutrvđenoj lokaciji, devojku prinudio na obljubu a zatim je ostavio na Međurovačkom putu.

- Devojka je bila sa društvom u kafani "Sami", a osumnjičeni joj je, sa kojim se odranije poznavala, ponudio prevoz do kuće. Međutim, on ju je odvezao van grada i silovao, a zatim izbacio iz kombija. Silovana devojka je pozvala telefonom svog poznanika koji je došao po nju, a zatim su o napadu obavestili policiju. S. D. je uhapšen i priveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda - kaže naš sagovornik iz izvora bliskih istrazi.

Nepoznata osoba stara oko četrdeset godina je napala četrnaestogodišnju Nišlijku u krugu niške Tvrđave. Devojčicu, koje je vozila rolere, manijak je uhvatio za zadnjicu, a zatim joj preprečio put i izvadio polni organ. Međutim, uplašio se od prolaznika i pobegao, a policija traga za njim.

Takođe, jedna Nišlijka prijavila je da je u Sremskoj ulici na nju nasrnuo nepoznati muškarac, ali da je uspela da se odbrani od napada. U toku je rad na identifikaciji napadača.

(D. K.)