BRUKA ZA SPORT: Pijani fudbaler OFK Beograda pretukao devojku i ostavio je bosu na auto-putu!

Fudbaler Petar Golubović (19) najverovatnije u alkoholisanom stanju, na auto-putu Beograd - Novi Sad pretukao devojku. Pretučena ustopirala taksistu koji je prevezao na Urgentni centar u Novom Sadu gde su joj sanirane povrede

Fudbaler OFK Beograda Petar Golubović (19) sinoć je na auto-putu Beograd - Novi Sad pretukao devojku V. N. (20) i ostavio je bosu nasred puta, saznaje Telegraf.rs!

Kako saznaje naš portal Golubović je sinoć oko 2 izjutra sata na auto putu Beograd - Novi Sad pretukao devojku V. N. (20)  koja je bila s njim u kolima , a potom je ostavio samu i bosu da leži nasred puta i otišao za Beograd.

Pretučena devojka ustopirala je taksistu i on je prevezao na Urgentni centar u Novom Sadu gde su joj sanirane povrede.

U Kliničkom centru Vojvodine potvrdili su za Telegraf da su sinoć primili i sanirali povrede nesrećne devojke, ali nam nisu mogli reći o kakvim povredama se radi.

- Kontaktirali smo fudbalera Golubovića i on nam je izneo čvrste dokaze da nije učestvovao u nasilničkom ponašanju. On je momak za primer i dobar dečko, a klub ima poverenja u njega i njegove ljudske kvalitete - rekao nam je portparol OFK Beograda.

(Telegraf.rs)