Uhvaćen osumnjičeni koji je pobegao ispred suda

M. S. (21) je pronađen u kući M. M. (38), prijatelja njegove devojke I. P. (19) iz Prokuplja svega 24 sata nakon što je pobegao ispred zgrade suda u Prokuplju

Nakon nešto manje od 24 sata, prokupačka policija je pronašla i uhapsila M. S. (21) koji je u nedelju, 21. aprila, predveče pobegao prokupačkoj policiji ispred zgrade suda, dok su ga sprovodili u Okružni zatvor.

On je pronađen u kući M. M. (38), prijatelja njegove devojke I. P. (19) iz Prokuplja. Policija je, kako saznajemo, brzo locirala M. S., osumnjičenog za držanje oružja i eksploziva, kojem je istražni sudija Osnovnog suda u Prokuplju u nedelju odredio pritvor do 30 dana.

U trenutku dok su pokušavali da ga uhapse, I. P. je pokušala policajce da spreči da to učine tako što je stala ispred njih i svojim telom im onemogućila da dođu do M. S. Na kraju je sve troje uhapšeno.

Zbog napada na službeno lice, I. P. je uhapšena i određena joj je mera policijskog zadržavanja do 48 sati. Ista mera određena je i M. M., jer je pomagao M.S. u skrivanju.

(B. R.)