Slike užasa zbog kojih Koreja i SAD treba da iskuliraju! (FOTO)

Oni koji odlučuju o sudbini sveta moraju da se podsete do čega dovodi razarajuća moć nuklearnog oružja, koje se i dalje neprestano gomila. Poruka Severnokorejcima i Amerikancima od strane svih ljudi na svetu je jasna: obuzdajte se i nađite mirno rešenje problema!

Čovek, prečesto nazivan najinteligentnijim živim stvorom na planeti Zemlji, neretko radi upravo ono što pobija osnovnu premisu svih naših civilizacija iz prošlosti i sadašnjosti, a očito i budućnosti. Zaboravan do te mere da dovodi u pitanje svoju golu egzistenciju, čovek večito ponavlja iste greške koje potom pravda frazom da se "istorija ponavlja".

Ne ponavlja se istorija - barem ne u onim površnim stvarima u kojima čovek misli - već se ponavlja ljudska glupost.

Danas, početkom aprila 2013. godine nalazimo se na ivici da još jednom dokažemo vanzemaljcima "koji nas zaobilaze zato što smo idioti", kako je to prošle godine rekao jedan ruski naučnik, i samima sebi da nam nema ravnih po autodestrukciji.

Oni koji odlučuju o sudbini sveta moraju zato da se podsete do čega dovodi razarajuća moć nuklearnog oružja, koje se i dalje neprestano gomila.

Kao što dobro znate, poslednja u nizu zemalja koja pokušava da postane atomska sila je Severna Koreja.

Međutim, ne želimo da podsetimo samo njih na situacije koje nikada više ne bi trebalo da se ponove, na scene iz Hirošime 1945. godine, već i Amerikance koji su jedini do sada ovo oružje i upotrebili, i koji su te slikepred vama i stvorili.

Pogledajte foto-galeriju:

(M. B.)