Smena gradonačelnika zbog "mazde"

Glavni odbor SNS zatražiće ostavku od predsednika opštine Kuršumlija jer je o trošku opštine kupio novi automobil, a taj čin ocenjuju kao bahat i neodgovoran

Glavni odbor SNS, koji bi trebalo da se održi narednih dana, zatražiće smenu od predsednika opštine Kuršumlija jer je o trošku opštine kupio novi automobil "mazdu 6".

Pored građana Kuršumlije i kuršumlijske opozicije, ovakav potez Radoljuba Vidića, predsednika jedne od najsiromašnijih opština u Srbiji, osudila je i centrala SNS-a u Beogradu, ističući da je reč o bahatom i neodgovornom potezu, piše portal "Južne vesti".

Kako ističu u samom vrhu te stranke, u njihovom timu ne može biti onaj ko ne sledi primer Aleksandra Vučića, koji se vozi "škodom" starom čak osam godina.

- Službeno vozilo Vučića je staro osam godina, a moje osam ili devet godina. Ko ne sledi naš primer, ne može da bude u našem timu -  kaže potpredsednik SNS Igor Mirović.

I dok predsednik opštine Radoljub Vidić, koji je kadar SNS-a, tvrdi da je kupovina skupocenog automobila bila neophodna, kuršumlijska opozicija i građani negoduju zbog kupovine novog automobila i smatraju da je novac trebalo da bude usmeren za socijalno ugrožene, jer se iz kazana Crvenog krsta hrani čak oko 1.000 građana koji žive na ivici egzistencije.

(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)