JEVROSIMOVIĆ: Mogu da me ubiju, ali ne mogu da me zastraše! (VIDEO)

Vlasnik firme "Komtrejd" Veselin Jevrosimović rekao je da će počinioci koji su u subotu ujutru bacili bombe na kuću u kojoj žive njegova bivša supruga i ćerka uskoro biti uhvaćeni

Vlasnik firme "Komtrejd" Veselin Jevrosimović u gostovanju u emisiji "Jedan na jedan" na RTV rekao je da policija intenzivno radi na pronalaženju onih koji su za vreme vikenda bacili bombu na kuću u kojoj živi njegova porodica.

- Ono što mogu da kažem je da policija intenzivno radi na potrazi za počiniocima. U cilju istrage ne mogu da govorim o detaljima i o tome dokle je policija stigla, ono što mogu je da pohvalim rad policije, oni su uzeli ovaj slučaj zaista ozbiljno u razmatranje. Ono što znam je da je policija suzila krug osumnjičenih i da počinioci i nalogodavci vrlo brzo treba da budu privedeni pred lice pravde - rekao je Jevrosimović.

On je dodao da u kući na koju su bačene bombe ne živi već duže vreme i da tu stanuju njegova bivša supruga i dvanaestogodišnja ćerka. Jevrosimović je dodao da je poražavajuće saznanje da u današnje vreme "imate divljačke horde koje bez problema kukavički bacaju bombe na žene i decu".

Na pitanje novinarke da li je policija razgovarala sa njim o njegovoj bezbednosti, Jevrosimović kaže da se o tome nije razgovaralo, a da on lično nema potrebu za fizičkim obezbeđenjem.

- Opšte je poznato da se ja sam krećem po gradu, nemam nikoga, nemam bilo kakvo fizičko obezbeđenje. Na državi i na policiji je da procene da li je meni i mojoj porodici bezbednost ugrožena. Ja da organizujem paramilitarne grupe i da samim tim kršim zakon ove zemlje, ne pada mi na pamet. Ono što želim da kažem je da možda i mogu da me ubiju, ali ne mogu da me zaplaše - kaže vlasnik firme "Komtrejd".

Odgovarajući na pitanje da li je imao neke pretnje, Jevrosimović kaže da se u nekim novinama danas pojavila vest da je u pitanju ljubomora zbog njegovih poslova.

- Znate šta, ljubomora, to je samo insinuacija. Ljubomora može da bude na mene lično, ljubomora može da bude na moje poslove, a istovremeno može da bude i mržnja zbog slobodne izgovorene reči na mom portalu "Telegraf", gde sam predsednik Upravnog odbora - ukazuje Jevrosimović.

(M. B.)