VELIKI BRAT: Političarima ne smeta što ih ismevaju, producenti tvrde da ne žele nikoga da uvrede

Vučić je Aleks Nes, Dačić je Marica i šeta koferče puno para, Nikolić je Tomica Stiropor, Đilas Žućko Medija, a Miroslav Mišković Miško Detlić, čiji je zadatak da podmićuje političare

Iako je počeo pre samo nekoliko dana, najnoviji  "VIP Veliki Brat"  već je izazvao dosta polemika u javnosti zbog tematike koju obrađuje. Naime, svi ukućani su prve nedelje dobili zadatke i uloge koje neodoljivo podsećuju na ličnosti iz javnog i političkog života naše zemlje. Međutim, političarima koji su prozvani to ne smeta, jer, kako tvrde, ne gledaju taj rijaliti šou!

Aleksandar Vučić je predstavljen kao Aleks Nes, koji se bori protiv korupcije, premijer Ivica Dačić kao Marica Dević, Tomislav Nikolić kao Tomica Stiropor, Dragan Đilas kao Žućko Medija, Miroslav Mišković je Miško Detlić, a Milan Beko je predstavljen kao Beko Bekić. Ostali ukućani su predstavljeni kao članovi Bezbedonosno-informativne agencije i opozicionih stranaka, ali bez lične identifikacije, kao što je slučaj s ostalim ukućanima.

U podeli uloga koju je organizovala produkcija, u nedeljnom zadatku koji veoma liči na trenutnu političku situaciju u našoj zemlji, Aleks Nes je dobar prijatelj s Tomicom Stiroporom, dok je njihov najveći protivnik Žućko Medija. Marica Dević s koferom punim novca krstari po kući i ima zadatak da sakrije taj prtljag, dok se opozicija trudi da iskompromituje vladajuću elitu. Biznismeni Miško Detlić i Beko Bekić se trude da poklonima podmićuju ostale takmičare i da na taj način potpuno kontrolišu situaciju u kući Velikog Brata.

U  produkcijskoj kući "Imoušn", koja stoji iza emitovanja ove emisije, kažu da do sada nije bilo reakcija političara, ni političkih partija na njihov najnoviji serijal, a nadaju se da ih neće ni biti.

Milijana Radević, portparol "Velikog Brata", kaže da je sve urađeno da bi se publika zabavila, kao i da se neka od osoba s javne scene ne bi uvredila.

- Sve je zamišljeno kao zabava. Emisija i njihovi likovi su prožeti humorom i naša namera nije da uvredimo nekog, već da zabavimo publiku - objašnjava ona.

(Telegraf.rs)