Američki kuvar skuvao ženu, osuđen na 15 godina!

U snimljenom saslušanju prikazanom na suđenju, Viens priča da se svađao sa ženom, vezao joj ruke i usta i otišao u krevet. Kada se probudio, bila je mrtva, a telo je kuvao četri dana da bi se otarasio dokaza. Sada tvrdi da je halucinirao i da je sve laž

Američki kuvar koje je rekao policiji da je skuvao telo svoje žene u ključaloj vodi osuđen je na 15 godina zatvora za ubistvo. Međutim, on je u petak rekao sudiji da je cela priča laž.

Dejvid Vijens je u opširnom 45-minutnom govoru tokom izricanja presude rekao da je kada ga je policija ispitivala u vezi s nestankom njegove žene, pre dve godine, halucinirao i da je izmislio priču da je skuvao svoju ženu.

- Voleo sam svoju ženu. Nisam je skuvao. Želim priliku da svedočim - rekao je Vijens.

Vijens (49) je prošlog septembra osuđen za ubistvo 39-godišnje Don Vijens, 2009. godine. Njeno telo nikada nije pronađeno.

Policija je nedavno srušila restoran koji su Vijens i njegova žena vodili, pokušavajući da nađe dokaze, ali nije pronašla ništa.

U snimljenom saslušanju prikazanom na suđenju, Vijens priča da se svađao sa ženom, vezao joj ruke i usta i otišao u krevet. Kada se probudio, bila je mrtva, a telo je kuvao četiri dana da bi se otarasio dokaza.

Sudija je napomenuo da je samo dve nedelje nakon nestanka svoje žene imao novu devojku i da je živeo sa njom.

(Telegraf.rs)