Banaćanin heroj nudi pomoć zlostavljanoj devojci!

Devojci koja je ostavila klip na Jutjubu i tražila pomoć jer je zlostavljana javio se muškarac iz Banata koji nudi pomoć i traži od nje da mu kaže gde nasilnik živi, šta radi i "obavezno kad je kod kuće sam"

Dan pošto je Telegraf prvi objavio vest o videu koji kruži društvenim mrežama o devojci koja je snimila klip o nasilju koje trpi, javio se heroj koji joj nudi pomoć!

Iako za sada niko ne zna ko je devojka, niti da li je samo reč o kampanji za borbu protiv nasilja ili o svirepom zlostavljanju, pomoć stiže.

Sudeći po komentaru koji je potavljen na Jutjub ispod videa u kome nepoznata devojka na kraju vapi za pomoć, korisnik interneta pod nadimkom SinSpahija navodi da će uskoro doći da je spase, samo neka mu pošalje poruku kako bi mu objasnila gde se nalazi.

On moli devojku da mu kaže gde nasilnik živi, šta radi "i obavezno kad je kod kuće sam".

Spot postavljen na Jutjubu pokazuje život devojke tokom 365 dana u kome nam ona u početku deluje srećna i zadovoljna, ali kako vreme odmiče, sve češće je tužna. Potom se, s vremena na vreme, pojavljuju slike devojke sa masnicama po licu. Na kraju je vidimo kako isprebijana drži kratku tekstualnu potuku: "Pomozite mi, ne znam da li ću dočekati sutra!" 

U potpisu video-klipa su samo reči "Godina u kojoj sam bila zlostavljana. Molim vas, pomozite mi", a verovatno se radi o kampanji protiv nasilja nad ženama.

(Telegraf.rs)