BRUTALNO IŽIVLJAVANJE U KOSTOLCU: Šest sati tukli učenika i sve to snimali mobilnim telefonom!

Požarevačka policija privela je Nikolu S. (19) i Mladena K. (19), koji su ranije osumnjičeni da su rukama, nogama i kaišem udarali učenika Tehničke škole "Nikola Tesla" u Kostolcu, tražeći mu novac. Duže vreme od žrtve zahtevali da im plaća piće

Dvojica mladića iz Kostolca, Nikola S. (19) i Mladen K. (19), uhapšeni su nakon što su šest sati maltretirali i tukli jednog učenika Tehničke škole "Nikola Tesla" i ceo tok napada snimali mobilnim telefonima!

- Osumnjičeni su duži vremenski period maltretirali ovog učenika, primoravajući ga da im plaća pića po kafićima u Kostolcu. Potom su krenuli i da mu traže novac, koji su kasnije i sami uzimali iz njegovog novčanika – kažu u Policijskoj upravi Požarevac.

Vrhunac nasilja desio se 18. marta, kada su nasilnici ušli u iznajmljeni stan svoje žrtve u Kostolcu, vređali ga i tražili da im preda sav novac koji ima kod sebe.

Pritom su ga udarali rukama i nogama po glavi i telu, a zatim i kaišem koji su skinuli s njegovih pantalona.

– Ovo fizičko zlostavljanje trajalo je oko šest sati, a ceo njegov tok nasilnici su snimali mobilnim telefonima – kažu u policiji.

Sutradan je pretučeni učenik, koji je u ovom napadu zadobio lake telesne povrede, u pratnji svog oca, ceo slučaj prijavio policiji.

Dvojica napadača pronađena su i uhapšena istog dana i predata istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu, uz krivične prijave za nasilje i iznudu.

(D. K.)