Veliki prezir u DOB-u, Nežni Dalibor u Podmornici (VIDEO)

Vrbaški pop majstori nastupaju večeras posle 21 sat u sali "Amerikana" beogradskog Doma omladine, dok Vranjanci sviraju posle ponoći u klubu koji se nalazi u okviru Doma sindikata

DUPLI PROGRAM ZA LJUBITELJE ALTER POPA! Jedan od najboljih domaćih (ne samo) koncertnih bendova, "Veliki prezir", nastupiće večeras posle 21 sat u velikoj sali "Amerikana" u Domu omladine. To je prvi beogradski koncert ovog sastava otkako su izdali EP "Svetlost i dim", a frontmen i glavni autor u bendu Vladimir Kolarić Kole kaže kako jedva čeka svirku:

- Želim da svi znate da ćemo sve da damo. I dušu i srce i sve! Kao da nam je ovo poslednji put! Koncerti u Beogradu uvek su pod visokim emotivnim naponom i ne sumnjam da će i ovaj biti takav. Biće i izvesnih iznenađenja u vidu gostiju koji će nam se pridružiti na bini. Jedva čekam!

Očekuje se da Vrbašani završe svoj koncert do ponoći, kada bi u klubu "Podmornica" (Dom sindikata, ulaz iz Čavketovog pasaža) trebalo da nastupi "Nežni Dalibor", na još jednoj promociji svog albuma "Normalan život". "Dalibor" je nedavno snimio spot i za pesmu "Atom".

(S. M. S.)