KURŠUMLIJA: Izbačeni iz škole zbog krađe dnevnika

Kako prenosi portal "Južne vesti", direktorka je roditelje učenika više puta upozoravala na njihove stalne izostanke, loše ocene i problematično ponašanje, "ali oni za to nisu marili"

Ljiljana Milojković, direktorka kuršumlijske gimnazije, izjavila je da je protiv jednog učenika koji je učestvovao u krađi dnevnika iz zbornice u kuršumlijskoj gimnaziji u toku disciplinski postupak, a da su dva učenika odmah ispisana iz škole.

Kako prenosi portal "Južne vesti", Milojković je roditelje učenika više puta upozoravala na njihove stalne izostanke, loše ocene i problematično ponašanje, "ali oni za to nisu marili".

Učenici trećeg razreda gimnazije K. M., B. N. i M. D., koji su ukrali nekoliko školskih dnevnika i bacili ih u reku Toplicu, počinili su još jedno krivično delo i sami ispravljali ocene, a oni su imali i veliki broj neopravdanih izostanaka, zbog čega su bili pred isključenjem iz škole.

Portal "Južne vesti" prenosi i da sve škole na području Topličkog okruga imaju samo po jednog školskog policajca, nemaju noćnog čuvara, baš kao ni video-nadzor i reflektore.

Grupa učenika trećeg razreda ove gimnazije u Kuršumliji juče je ukrala i bacila u reku Toplicu nekoliko školskih dnevnika.

(I. M. / Tanjug / Južne vesti)