NASILJE: Đaci brutalno pretukli školskog pedagoga!

Pedagoga Srednje poljoprivredne škole u Prokuplju M. N. brutalno su pretukli srednjoškolci sa kapuljačama na glavama, a on je zadobio više hematoma i poderotina na glavi i leđima

Pedagoga Srednje poljoprivredne škole "Radoš Jovanović Selja" u Prokuplju M. N. brutalno su pretukli srednjoškolci dok je izlazio iz školskog dvorišta.

Incident se dogodio u petak oko 13.30 sati, kada su ga trojica napadača s kapuljačama na glavama sačekala na izlaznoj kapiji, a potom urlajući na njega počeli da ga udaraju po glavi i leđima, potvrđeno je za Telegraf u prokupačkoj policiji.

Očevici kažu da se sve dogodilo munjevito brzo i da su mladići odmah pobegli na različite strane.

Hitna pomoć je pedagogu M. N, koji je zadobio više hematoma i poderotina na glavi i leđima, ukazala pomoć u prokupačkoj bolnici, a za napadačima policija traga.

Tokom jučerašnjeg dana policija je identifikovala počinioce i protiv njih biće podnete odgovarajuće prijave, ali za sada policija nije želela da otkrije njihov identitet.

U prokupačkim školama odavno nije zabeležen napad na nastavnika. Pre pet godina jedan učenik je udario nastavnika na sred časa, a s obzirom da je reč o punoletnom licu ossuđen je na tri meseca zatvora.

(Telegraf.rs)